середа, 14 грудня 2016 р.

Головне – наповнити змістом середню освіту, - Гройсман


Рішення уряду щодо зміни ситуації у сфері освіти дозволять створити умови для належної якості освіти у країні. Про це під час засідання уряду заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, анонсуючи розгляд Кабміном низки документів щодо розвитку освіти.

«Якщо можемо при вищій освіті здобути наступну, то дитячий садочок і школу дитина відвідує тільки один раз у своєму житті. Ми не маємо жодного морального права обмежити дітей у доступності до школи, дитячого садочка, і найголовніше – в якості освіти. Маємо створити умови щодо належної якості освіти», – заявив Гройсман, анонсуючи затвердження Урядом концепції «Нової української школи».
За його словами, ухвалені урядом сьогодні рішення дозволять змінити ситуацію у сфері освіті у кращий бік, а також окреслити розвиток сфери на середньо- і довгострокову перспективу.
Прем’єр наголосив, що головне завдання сьогодні – наповнити змістом і забезпеченням загальну середню освіту.
Він також наголосив, що головним показником сфери освіти є якість знань.
"Якість знань, підготовка необхідних спеціальностей, працевлаштування – це все починається від дитячого садочка , – зауважив глава уряду – Маємо той багаж формувати таким чином, щоб діти були конкурентними», - зазначив Гройсман.
"Діти – це не просто наше майбутнє, це наше сьогодення. Якщо хочемо, щоб наша країна мала перспективне майбутнє, наші діти не мають бути обділені якісною освітою", – підкреслив прем’єр-міністр.
Він також висловив переконання, що освіта – це те, що забезпечить Україні прорив в економіці та інших сферах.

Немає коментарів:

Дописати коментар