субота, 29 жовтня 2016 р.

На Prometheus стартує курс з критичного мислення


На платформі Prometheus стартує он-лайн курс «Наука повсякденного мислення», який допоможе дізнатись про нові підходи у вивченні психології людського повсякденного мислення.

Курс увійшов до трійки найкращих он-лайн курсів світу за відгуками слухачів. Переклад курсу українською мовою організований Alumni Fund Ukraine.
Викладачі курсу зазначають, що участь в он-лайн курсі є чудовою нагодою для того, щоб дізнатись про одну з ключових компетентностей – критичне мислення – та її роль у навчанні протягом життя.
«Ви отримаєте інструменти, які допоможуть навчитись мислити незалежно й аналітично, цінувати факти більше за власний досвід», - зазначають викладачі курсу. Вони також пропонують дізнатись, чому люди вірять у неправдоподібні речі, як формуються і змінюються їхні погляди, чому очікування викривляють судження і як приймати більш зважені рішення.
Авторство курсу належить Джейсону Тангену та Метью Томпсону. Українська версія курсу відповідає оригінальній версії 2013 року, що була розміщена на платформі edX у 2014 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар