понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Завдання на Хелловін для дошкільнят та першокласників


Проект "Розвиток дитини" пропонує тематичні завдання для дошкільнят та першокласників до популярного серед дітей свята Хелловін. Різноманітні завдання у веселій невимушеній формі розвиватимуть дитячу спостережливість, увагу, дрібну моторику та фантазію. Виконання тематичних завдань покращить зорово-моторну координацію, тренуватиме пам’ять, сприятиме розвитку логічного та творчого мислення.

Осінній лабіринт з нагоди Хелловіну. Це завдання має форму лабіринту, отже, надихатиме дитину на уважний аналіз і зосередженість. За умовами завдання, дитині треба допомогти маленькому кажану пройти лабіринтом і дістатися святкових цукерок, покладених з нагоди Хелловіну. Для цього їй необхідно намалювати йому правильний маршрут. У формі гри дитина розвиватиме посидючість і цілеспрямованість, учитиметься знаходити вихід навіть в умовах певних труднощів.
Розмальовка за цифрами «Хелловін». Завдання дозволить повторити цифри від одного до п’яти, практично застосовуючи їх під час виконання завдання. Адже дитині необхідно розмалювати всі частини малюнку у п’ять різних кольорів, кожному з яких відповідає певна цифра. Виконання завдання вимагатиме від дитини старанності та уваги, адже вона не матиме перед собою кольорового зразка.
Барвиста арифметика на Хелловін. Це завдання допоможе дитині потренувати та закріпити навички додавання та віднімання. У завданні дитині запропонований малюнок, на кожній ділянці якого написаний математичний приклад на додавання або віднімання, отже, їй треба його розв’язати. Отримана сума або різниця вкажуть на певний колір, в який потрібно розмалювати цю ділянку. Виконуючи завдання, дитина зможе потренувати увагу, вправність кисті та просто з користю провести час.
Розмальовка «Веселі гарбузи». Завдання має форму розмальовки, в якій дитині не надано жодних підказок щодо кольорів, у які вона повинна її розмалювати; отже, таким чином, дитина отримує можливість проявити власну фантазію та уяву і зробити запропонований малюнок суто індивідуальним і неповторним. Виконуючи завдання, дитина тренуватиметься підбирати кольори та осягатиме основи колористики.

Немає коментарів:

Дописати коментар