вівторок, 24 травня 2016 р.

Нова документ-камера для навчання Eloam


У компанії «Інтер Сістемс» з'явилася довгоочікувана новинка - документ-камера Eloam VE800AF.

Документ-камера Eloam VE800AF, підключена до комп'ютера, може транслювати не тільки документи, а й 3D об'єкти і досліди в реальному часі. Видно буде всім, навіть учням на останніх партах.

Так само документ-камера здатна працювати в парі з мікроскопом і показувати на монітор або проектор все, що видно у нього. Документ-камеру можна рекомендувати для використання на уроках біології, хімії та анатомії.
Нова документ-камера Eloam VE800AF може сканувати за секунду зображення формату А4 із роздільною здатністю 2592×1944. Якщо перед вами стоїть завдання просканувати книгу у 300 сторінок за короткий час, то документ-камера Eloam впорається з цим завданням за 15 хвилин. Що заощадить вам не тільки час, а й нерви.
Камера відмінно підійде для використання в школах, університетах, бібліотеках і архівах. За допомогою неї можна швидко відсканувати велику кількість документів за короткий час, а також показувати 3D об'єкти і досліди учням.
Документ-камера Eloam VE800AF складається в єдину конструкцію за розмірами, що не перевищує книгу, а міцність камери гарантує безпечне використання в школі або іншому навчальному закладі.
Крім того, 5-ти мегапіксельна камера Eloam має вбудоване LED підсвічування для зручності сканування, а завдяки VGA входу і виходу камеру можна підключити до телевізора, проектора, комп'ютера або монітора.
У документ-камери Eloam VE800AF є рухома головка, що дозволяє рухати об'єктив в різні боки, це дозволяє знімати не тільки 3D об'єкти, але і вертикальні предмети. Це означає, що документ-камеру Eloam можна використовувати навіть для звичайної зйомки.
У програмному забезпеченні камери, що поставляється з нею в комплекті, є функція розпізнавання тексту, яка буде дуже корисною в процесі навчання.
Документ-камери Eloam можна вибрати на сайті компанії «Інтер Сістемс».

Немає коментарів:

Дописати коментар