вівторок, 22 березня 2016 р.

Вивчаємо професії — практичне завдання для дітей

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку новий комплект практичних завдань – «Вивчаємо професії», що є чудовою можливістю систематизувати уявлення про різноманітні професії.

Цей комплект завдань допоможе дитині закріпити свої знання про професії, а також сприятиме всебічному розвитку мислення та уяви. Завдяки виконанню завдань дитина тренуватиме свої аналітичні здібності, розвиватиме логічне й абстрактне мислення, а також розширюватиме кругозір.
У кожному завданні комплекту дитині пропонується ознайомитись із вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які стосуються певної професії.
У комплекті представлені професії: кухаря, пожежника, лікаря, спортсмена, маляр-штукатура, учителя, фокусника, художника, космонавта, перукаря, агронома, моряка, плавця, ветеринара, поліцейського, листоноші, слюсаря, військового.
Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.
Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.
Проект "Розвиток дитини" створено командою сайту Освіта.ua. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьків, а також розвиваючі завдання для дітей різного віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар